Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g7.8g11kcal1.3g0.3g0.5g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g2g6.4kcal0.5g1g0g0.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 2.3g7.5kcal0.6g1.1g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g58kcal5g6.2g1g1g
Valittu annoskoko15g29kcal2.5g3.1g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal1.3g1.6g0.3g0.3g
Arvot/100g100g189kcal16.3g20.3g3.3g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355813