Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 5.9g2.6kcal0g0.4g0g0.4g
Porkkanaraaste 200g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.5g14kcal0g3.4g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g37kcal0g8.4g0g1g
Valittu annoskoko15g19kcal0g4.2g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0g2.1g0g0.3g
Arvot/100g100g121kcal0g27.3g0g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308669