Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 4.1g22kcal0g0g2.4g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuoreton4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.6g5.5kcal0g1.3g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g1.2g7.2kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g117kcal1.6g12g6.8g0.2g
Valittu annoskoko16g59kcal0.8g6g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g29kcal0.4g3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g377kcal5.2g38.7g21.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563