Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.3g7.9kcal0g0.1g0.8g0g
Kookoshiutale 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 8.7g3.4kcal0g0.7g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g1.6g10kcal0.3g0.1g0.9g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.6g4.2kcal0.2g0g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g80kcal1g1.8g7.4g0.6g
Valittu annoskoko15g40kcal0.5g0.9g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g20kcal0.3g0.5g1.9g0.2g
Arvot/100g100g262kcal3.3g5.9g24.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976