Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2.6g1.1kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g51kcal2.6g3.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko15g25kcal1.3g1.8g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.7g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g164kcal8.4g11.7g8.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574