Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 1.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g63kcal1.8g7.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko15g32kcal0.9g3.6g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.5g1.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g207kcal5.9g23.5g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692