Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen7g9kcal1.2g0.1g0.6g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK3.2g5.1kcal0.7g0g2.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g2.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g39kcal3.8g1.2g7.6g0g
Valittu annoskoko15g19kcal1.9g0.6g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal1g0.3g1.9g0g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672