Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 3.5g7kcal1g0g0.3g0g
Siankylki, raaka0.9g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.4g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g32kcal2.4g2.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko15g16kcal1.2g1.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.6g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g103kcal7.8g7.1g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933