Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g9g3.8kcal0.5g0.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g44kcal2.4g5.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko15g22kcal1.2g2.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.6g1.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g145kcal7.8g17.6g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388675