Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)6.4g7.1kcal0.8g0.1g0.4g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.2g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g21kcal1.8g1.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko15g11kcal0.9g0.8g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.5g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g69kcal5.8g5.2g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201