PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Riisi puuroutuva 2.4g8.4kcal0.1g1.8g0g0.1g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g31kcal0.4g4.2g1g0.2g
Valittu annoskoko16g16kcal0.2g2.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.1g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g100kcal1.3g13.5g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816