Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1.1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Siirappi, tumma0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta6.3g23kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g139kcal2g16.8g6.6g0.4g
Valittu annoskoko15g69kcal1g8.4g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g35kcal0.5g4.2g1.7g0.1g
Arvot/100g100g451kcal6.5g54.5g21.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740