Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g94kcal2g11.8g4g0.6g
Valittu annoskoko15g47kcal1g5.9g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g24kcal0.5g3g1g0.2g
Arvot/100g100g307kcal6.5g38.6g13.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070