V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.4g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Aprikoosi, kuivattu 0.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Luumu kivetön 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)0.7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.4g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.4g0.9kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g21kcal0.6g3g0.4g1.2g
Valittu annoskoko16g10kcal0.3g1.5g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g67kcal1.9g9.6g1.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720