Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Oltermanni, perinteinen2.1g7.6kcal0.5g0g0.6g0g
Aurajuusto1.2g4.1kcal0.2g0g0.3g0g
Paprika punainen 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.8g2.3kcal0.4g0.1g0.1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 1.1g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )1.1g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g48kcal4g0.8g3.2g0g
Valittu annoskoko15g24kcal2g0.4g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal1g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g157kcal13g2.6g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062