Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.8g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa 2.8g15kcal0.3g1.4g0.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g125kcal1.8g13.2g6.8g0.2g
Valittu annoskoko16g63kcal0.9g6.6g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g31kcal0.5g3.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g404kcal5.8g42.6g21.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772