Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper7g20kcal1.8g0g1.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g69kcal3.8g0.4g5.8g0.2g
Valittu annoskoko15g34kcal1.9g0.2g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal1g0.1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g223kcal12.3g1.3g18.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672