Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kesäkurpitsa3.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1.3g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g25kcal1g3.8g0.2g0.6g
Valittu annoskoko16g12kcal0.5g1.9g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.3g1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal3.2g12.2g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349