Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 13g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g11kcal0.2g2.4g0g0.2g
Valittu annoskoko15g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g36kcal0.6g7.8g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041