Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.1g7.4kcal0.3g1.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Banaani, kuorittu 5.2g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g95kcal1.2g12.6g4.4g0.4g
Valittu annoskoko16g47kcal0.6g6.3g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g24kcal0.3g3.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g306kcal3.9g40.6g14.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586