Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys1.9g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pakaste vihanneksia3.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g20kcal1.6g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko16g10kcal0.8g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.4g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.1g1.9g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176298