Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kiinankaali 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g5kcal0g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko16g3kcal0g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g1kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g17kcal0g2.6g0.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441