Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)2.7g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Soijamaito (alpro soja)1.1g0.5kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 1.3g2.8kcal0g0.7g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2g7.9kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g117kcal1g17.4g4.6g0.4g
Valittu annoskoko16g58kcal0.5g8.7g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g29kcal0.3g4.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g372kcal3.2g55.4g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423