Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl7.3g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja3.6g5.8kcal0.3g0.6g0.3g0g
Lakka3.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Liivate 0.2g0.6kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g72kcal1.4g3.8g5.8g0.2g
Valittu annoskoko16g36kcal0.7g1.9g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal0.4g1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g231kcal4.5g12.3g18.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843