Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado4.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 4.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsa 3.6g0.6kcal0g0g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Hunaja 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g18kcal0.2g1.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko16g9kcal0.1g0.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g58kcal0.6g5.8g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739