Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Hermesetas -neste0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Voi 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g42kcal3g4.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko16g21kcal1.5g2.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.8g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g133kcal9.6g13.5g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517