Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 0.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Korppujauho 0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g70kcal2.6g9.2g2g0.6g
Valittu annoskoko16g35kcal1.3g4.6g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal0.7g2.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g224kcal8.3g29.5g6.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256