Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Margariini 60%, keskiarvo 1.4g7.5kcal0g0g0.8g0g
Juusto, keskiarvo 2.8g10kcal0.7g0g0.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.8g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 2.1g4kcal0.6g0g0.2g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g69kcal4g3.6g4g0.4g
Valittu annoskoko16g34kcal2g1.8g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal1g0.9g1g0.1g
Arvot/100g100g221kcal12.9g11.6g12.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453