Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2.3g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g2.9g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g22kcal1g0.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko15g11kcal0.5g0.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g71kcal3.2g1.3g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891