Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g8.8g32kcal1.1g6.1g0.3g0.9g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Juusto, mozzarella 1.8g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g88kcal3.2g13.8g2.2g2g
Valittu annoskoko16g44kcal1.6g6.9g1.1g1g
Annoskoko puolitettuna8g22kcal0.8g3.5g0.6g0.5g
Arvot/100g100g280kcal10.2g43.9g7g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258977