Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g6.3g15kcal0.6g0.5g1.1g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4.2g6.8kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g55kcal1.6g1.6g4.2g0g
Valittu annoskoko16g27kcal0.8g0.8g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.4g0.4g1.1g0g
Arvot/100g100g173kcal5.1g5.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523