Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi4.7g5.8kcal0.1g1.6g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Margariini 80% keskiarvo1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Perunajauhot,rainbow3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g90kcal1g15.2g3g0g
Valittu annoskoko16g45kcal0.5g7.6g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g23kcal0.3g3.8g0.8g0g
Arvot/100g100g287kcal3.2g48.4g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901