Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 4.2g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g2.1g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lohifilee 5.2g10kcal1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g34kcal2.2g2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko16g17kcal1.1g1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.6g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g108kcal7g6.4g5.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185908