Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)1.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Parsakaali brokkoli 3.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu3.1g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell4.7g5.2kcal1.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g64kcal3.8g0.6g5g0.2g
Valittu annoskoko16g32kcal1.9g0.3g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal1g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g206kcal12.2g1.9g16g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297382