Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 7.8g16kcal1.3g0g1.3g0g
Kaali, valkokaali7.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g36kcal2.8g0.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko16g18kcal1.4g0.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.7g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g114kcal9g1.9g8.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318914