Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 6.5g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.5g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.6g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g13kcal0.8g0.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko16g7kcal0.4g0.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal2.6g0.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901