Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Valio1.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g67kcal5.2g0g5g0g
Valittu annoskoko16g33kcal2.6g0g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal1.3g0g1.3g0g
Arvot/100g100g213kcal16.6g0g15.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94923