Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 8.2g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Kevytmaito (Valio)1.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.8g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g38kcal2.6g0.8g2.6g0.4g
Valittu annoskoko16g19kcal1.3g0.4g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.7g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g122kcal8.3g2.6g8.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690