Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
CousCous, keitetty 100g1.8g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.9g3.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g34kcal2.6g2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko16g17kcal1.3g1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.7g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g106kcal8.2g6.3g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338