Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)7.9g10kcal1.5g0.3g0.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g2.5g6.9kcal0.4g0g0.6g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma (Ingman)2.2g7.5kcal0g0.1g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g50kcal3.8g1g3.4g0g
Valittu annoskoko16g25kcal1.9g0.5g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal1g0.3g0.9g0g
Arvot/100g100g162kcal12.2g3.2g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895