Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Mozzarella light0.9g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g3.1g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g18kcal1.6g0.8g1g0.6g
Valittu annoskoko16g9kcal0.8g0.4g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.4g0.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g57kcal5.1g2.6g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147