Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7.2g16kcal1.3g0g1.2g0g
Kuohukerma (Ingman)5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 0g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g84kcal3.8g0.4g7.4g0g
Valittu annoskoko16g42kcal1.9g0.2g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g21kcal1g0.1g1.9g0g
Arvot/100g100g268kcal12.1g1.3g23.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296