Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen4.9g6.8kcal0.9g0g0.3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g10g3.4kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g23kcal2g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko16g11kcal1g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.5g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g72kcal6.3g3.8g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413