Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g7.8g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.9g4.2kcal0g0.2g0.3g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g0.9g3.8kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g35kcal3.6g0.6g1.6g0g
Valittu annoskoko16g17kcal1.8g0.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.9g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g110kcal11.4g1.9g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868