Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)6.3g6.9kcal1.4g0g0.1g0g
Paprika keskiarvo 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herne 1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Pesto, punainen Eldorado1.6g7.7kcal0.1g0.2g0.7g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g3.9g13kcal0.5g2.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g61kcal4.2g6.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko16g31kcal2.1g3.1g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal1.1g1.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g193kcal13.3g19.6g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615