Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 3.8g0.5kcal0g0g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 2.2g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g1.3g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kurkku 3.4g0.4kcal0g0g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 1.3g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Auringonkukkaöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g27kcal1g1.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko16g14kcal0.5g0.6g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.3g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g86kcal3.2g3.8g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381