Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt12g5.4kcal0.4g0.6g0.2g0g
Mannasuurimo tumma 1.2g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g34kcal1.6g5g0.8g0.4g
Valittu annoskoko16g17kcal0.8g2.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.4g1.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g106kcal5g15.7g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888