-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g5.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Keittojuurekset, Rainbow2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g24kcal2.2g0.8g1g0g
Valittu annoskoko16g12kcal1.1g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.6g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g76kcal6.9g2.5g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479