Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.7g7.1kcal0g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Margariini, 60%, Rainbow0.6g3.2kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g1.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 7g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Fariinisokeri0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g54kcal1g9g1.4g0.4g
Valittu annoskoko16g27kcal0.5g4.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.3g2.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g171kcal3.2g28.7g4.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006