Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.8g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 2.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g89kcal1.4g13.4g3.2g0.6g
Valittu annoskoko16g45kcal0.7g6.7g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g22kcal0.4g3.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g285kcal4.5g42.7g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105